Sådan kommer du til at se sund ud

Selv det flotteste tøj hjælper dig ikke, hvis din hud er lys og plettet, dit hår er fedtet og du i det hele taget ligner en syg mand.

Vi kan udtrykke enormt meget ved hjælp af vores udseende – især førstegangsindtrykket er vigtigt og baseres på hvad vi har på af tøj og hvordan vi ser ud i øvrigt (det har vi skrevet om på Fxtailor.dk før i relation til jobsamtalen).

Men et emne vi ikke før har været inde på er hvordan vi ser sinde ud. Sunde, så vores hud og vores hår ser stærkt ud.

Faktisk er det ganske nemt. Der skal tre ting til, og det er tre ting, du har hørt om før. Men hvis du læser den her artikel er det fordi du har interesse i at optimere dit udseende til næste gang du møder en vigtig person, og så giver det mening lige at få genopfrisket alle tre:

Motion

Vi mennesker er ikke bygget til at sidde stille foran en computer hele dagen og vi ender med at gå helt i stå, hvis vi gør det.

 

Vi bliver fede og ude af stand til at koncentrere os i længere perioder ad gangen.

 

Og det er så nemt at undgå situationen her: Du skal blot ud at løbe, cykle til arbejde, købe et abonnement til et fitnesscenter – bare en af de ting og så er du allerede godt i gang med at gøre din krop en kæmpe tjeneste.

Søvn

I vores travle hverdag er søvn en af de ting alt for mange danskere kommer til at skære ned på. Og det er et farligt sted at skære.

 

For med manglende søvn kommer også manglende evne til at koncentrere sig, ophobning af stresshormoner og grim hud for blot at nævnt et par ting.

 

Det kan være svært at gå i seng kl. 22 hver dag, men du ender med at fortryde det, hvis du forsøger at trække den meget længere.

Sund mad

Sidst, men ikke mindst, kommer den sunde og varierede mad. Du behøver ikke at være en supermand i køkkenet hver eneste dag, men dediker lidt tid og sæt lidt penge af til helsekost bare en gang eller to om ugen. At lave mad sammen med mennesker du godt kan lide gør dig glad og sund mad hjælper dig den kommende dag, når dine opgaver skal passes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>