Tag skiftetøj med på arbejde som cyklist

Her den anden dag da jeg mødte på arbejde spurgte jeg min kollega, hvorfor han ikke cyklede, når vi boede cirka lige langt væk.

Han sagde, at han ikke brød sig om at møde op på arbejde svedende og prustende.

Men jeg cykler selv på arbejde – fra Frederiksberg til Hellerup – og det sker uden, at jeg møder svedende op på arbejde hver dag.

Og hvordan lykkes det så?

Jeg har sammensat et par gode råd med fyrene fra Bikester.dk.

Skifetøj

Jeg tror ikke på, du arbejder et sted, hvor du ikke har adgang til et omklædningsrum af en art. Det kan sagtens være et badeværelse.

Jeg har både en smule tøj liggende på arbejde, og så har jeg ofte en rygsæk med indeholdende en ren t-shirt. Med en ren t-shirt med, kan jeg sagtens cykle afsted og give den gas med god samvittighed – for jeg skifter bare, når jeg møder op på arbejde.

Anti persperant

Du kan også købe en såkaldt anti persperant deodorant. Det er en deodorant, der forhindrer sved i at ramme tøjet. Du smører selvfølgeligt kun deodorant under armene, så hvis du sveder voldsomt på ryggen er du lige vidt – men for mange vil det faktisk være en helt fin mulighed.

Gør dit tøj rent

Kommer du endeligt til at tage på arbejde i dit fine tøj en dag, kan du sagtens få svedlugten ud af tøjet igen.

Det har jeg tidligere skrevet om på Fxtailor – læs mere om det at fjerne svedlugt her.

Cykeltøj er den komplette løsning

Hvis du har rigtigt langt, eller virkeligt går op i dit cykeltøj, kan du overveje at købe noget cykeltøj. Det kan du have på, når du cykler på arbejde, og så kan du bare skifte tilbage igen, når du er landet.

Cykeltøj kan du købe for cirka 500 kroner online for et komplet sæt. Hvis du vil ligne de danske Saxo Bank-ryttere, skal du have lidt flere penge op af lommen – men til gengæld ser du godt ud og får helt sikkert også et opmuntrende tilråb en gang imellem fra de stakkels mennesker på fortovene.

Jeg har kun 7 kilometer, så problemet er ikke så stort for mig igen. Men så heldige er alle ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>