Stepguide: Imponer pigerne i byen med det rigtige tøj og hår

Hvad adskiller de mænd, der nedlægger damer på striber i byen og dem, der ender med at stå i baren og nervøst kigge over på de flotte kvinder?

Attitude.

Attitude betyder alt, når du er ude i byen. Du skal ikke virke desparat, men du skal tværtimod være ovenpå, signalere selvtillid og vise alle, du er klar og den rigtige person, de skal snakke med.

Men hvor attitude er svært at lære, er det ikke svært at LIGNE en person med attitude.

Her får du et par gode tips, en lille stepguide, til netop det.

1) Suit up

Det er ikke kun noget Barney siger i HIMYM. At suite up signalerer klasse og det signalerer overskud.

Køb dig et jakkesæt. Cowboybukser kan gå, men en flot skjorte og en blæser gør virkeligt underværker. Hvis du er god tager du også et slips på. Med den rette attitude ser det ikke påtaget ud - tværtimod.

Suit up signalerer, at du vil det mere end de andre fyre, og det kan jeg love dig for, at pigerne lægger mærke til.

2) Barber dig

Det er ikke cool at komme ud i byen med davslange tjavser eller skæg, der ligner noget, der er løgn.

Du skal have fat i en god barbermaskine og en god hårtrimmer - og så skal du bruge det inden du tager afsted. Igen signalerer det overskud og seriøsitet, hvis du har sørget for lige at barbere dig forinden du tager afsted i byen.

3) Tag afsted med 2 venner

Du må aldrig tage afsted alene i byen. Det virker desperat.

Men du må heller ikke tage afsted i en kæmpe flok. Så er det svært at stå ud.

Det perfekte er to venner. En er for lidt, for så er I bundet til hinanden, og hvis den ene person finder en pige, står den anden person lige pludseligt alene. Med 2 venner kan den ene sagtens gå hen og finde en pige.

4) Aflur hvem der vil snakke

Sidst, men ikke mindst, når du møder op i byen i flot tøj, velbarberet og et par venner skal du vælge dine kampe med omhu. Vælg de piger, der sidder i en gruppe med andre piger. De vil være interesserede i at snakke med dig. De fleste piger tager afsted i byen for at komme i kontakt med andre fyre. Det kan godt være, de siger noget andet, men sådan forholder det sig nu og engang oftest - det vil du opdage.

Held og lykke out there.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>